De 15 ani Dacia Plant ne face viata mai frumoasa

De 15 ani Dacia Plant ne face viata mai frumoasa. Pai de ce?
  • Dacia Plant este un producator roman de suplimente alimentare naturale, adica 100 la 100 naturale, fara chimicale, conservati, coloranti sau orice alta substanta activa.
  • In 2002 se naste Dacia Plant. De atunci trec 15 ani si compania este in plina dezvoltare si un brand puternic.
  • Locul in care ies produsele Dacia Plant este o fabrica langa Brasov. Fabricarea suplimentelor naturale inseamna ani de zile de teste, dezvoltare si o fabrica ultra-moderna.
  • In data de 2 Iulie, Dacia Plant implineste 15 ani de activitate. Cu aceasta ocazie in Piata Sfatului din Brasov se organizeaza un concert frumos, iar pe scena vor urca mai multi artisti printre care si trupa Phoenix. 
Am folosit de cateva ori suplimentele alimentare de la Dacia Plant, am avut de ales intre ele si alte produse fabricate in alte tari, am ales Dacia Plant pentru ca, pretul a fost mult mai mic decat un produs similar fabricat in alta tara. Iar asta este un lucru foarte important cand vrei sa faci cateva economii.

Un sfat: daca vreti sa faceti ceva cumparaturi de la Dacia Plant, aveti aici magazinul si site-ul de prezentare https://www.daciaplant.ro/ sunt cateva oferte foarte frumoase, reduceri si gratuitati la comenzi care cumuleaza o anumita valoare, dar si cupoane de reduceri daca va abonati la newsletter. 

Dacia Plant, sanatate si la cat mai multi ani!
Comentarii

Postări populare de pe acest blog

In aceasta iarna increderea iti este oferita de catre Kalapod

Castiga o excursie la Paris cu lenjeria ta preferata