Caroli #mancarecunotificare eticheta care te anunta daca produsul este tinut la temperatura corecta!

Sunt foarte atent cand vine vorba de produsele pe care le consum. Inca de mic am fost invatat sa aleg corect produsele ce merita folosite, iar cand vine vorba de produse precum mezeluri sau lactate, alegerea o fac foarte atent si cu simt de raspundere.

Piata este foarte aglomerata, brandurile sunt prezente in fiecare magazin si reclama la greu, atat in presa scrisa, online sau reclame in oras. Ideea este urmatoarea: nu tot ceea ce se promoveaza este si bun. Ceea ce este bun are un pret mai mare decat produsele mai bune. Aici fac referire la Caroli, are este singura companie care produce mezeluri pe gustul meu, are... nu stiu exact, dar cred ca 90% carne.

Iar mai nou, cei de la Caroli au facut ceva foarte frumos. Au adaugat o eticheta termica pe salamul Semenic Extra. Pardon, se numeste eticheta cu cadran termosensibil, aceeasi lucru pentru mine. Aceasta eticheta poarta denumirea de Carolimetrul Termic. Bine, bine, dar ce face?

Eticheta Carolimetrul Termic este o eticheta care isi schimba culoarea in functie de temperatura la care se afla produsul. Atunci cand eticheta este verde inseamna ca produsul este tinut la o temperatura corecta, adica sub 8 grade celsius. Iar atunci cand eticheta produsului depaseste 8 grade celsius, atunci aceasta se transforma din verde in galben, asta inseamna ca produsul nu este pastrat la o temperatura corespunzatoare si trebuie rezolvata problema imediat.

De ce e buna eticheta? Pai, asa cum am zis, sunt atent la ceea ce mananc. Iar daca eu pastrez salamul la o temperatura gresita si il mananc? Hmm, cum suna, cam urat, nu? Iar asta este important, sa stii cum sa pastrezi produsul la o temperatura optima si corecta.

Ochii la videoclip, reclama, spot tv...


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

In aceasta iarna increderea iti este oferita de catre Kalapod

De 15 ani Dacia Plant ne face viata mai frumoasa

Castiga o excursie la Paris cu lenjeria ta preferata