Un produs unic pentru persoane unice

Acum cateva luni in urma am discutat cu prietena mea sa deschidem un magazin online de accesorii, cadouri si anumite obiecte cu traditii din zona noastra. Am ajuns sa construim magazin, am gasit cativa furnizori si ne-am blocat la partea cu gasirea unui furnizor local care sa ne ofere cadouri traditionale din Maramures. Mint ca nu am gasit, am gasit, dar preturile sunt foarte mari pentru mine si nu pot sa vand la un pret mare, iar asa nu castig nimic. M-am interesant intre timp sa fac eu anumite obiecte si deja am inceput treaba.

Prietena mea s-a gandit sa facem mai multe si sa contactam o firma care ne poate ajuta in acest sens, despre idee putin mai jos. Pe vremea liceului am lucrat intr-o firma in care se debita cu laserul lemnul, aici discut despre industrial, firma face parte din grupul IKEA, dar m-am gandit ca ar exista firme care fac debitare laser la ceva mai mic si n-am stat mult pe ganduri si am cautat pe Google. Am gasit si intr-un final am inceput discutia cu ei. Site-ul firmei se numeste lasercutbucuresti.ro dar puteti sa ii gasiti si la print3dbucuresti.ro, aceeasi firma, aceeasi servicii de calitate si acceasi oameni seriosi.

Asa, sa revin la ideea prietenei mele. Ea a zis sa facem ceva obiecte micute din lemn, personalizate, de exemplu rame micute pentru poze cu motive tranditionale romanesti si in interior sa poti pune o poza. Si mai multe astfel de lucruri. Si am zis ca da, merita sa facem si sa investim. Iar acum, cum se aproape Martie, ziua lui martisor, ne-am gandit sa vindem in micul nostru magazin si ceva diferit, martisoare personalizate din lemn. Inca nu sunt sigur, dar cred ca treaba asta o sa o facem anul viitor, pentru ca bugetul nostru este deja alocat pentru alte comenzi. Cat de frumos ar fi sa primesti martisoare din lemn? Sincer, mie mi-ar placea foarte mult sa primesc un martisor mai diferit, unic si mai ales din lemn. Ca un sfat, un martisor puteticomanda de la ei, sunt o gramada de modele si preturile sunt foarte atractive, dar sa ce sa mai zic de martisoare :) 1 Martie unic :D

lasercutbucuresti.ro este site-ul firmei ce ofera servicii de taiere si gravare cu ajutorul laserului. Debitarea laser este un proces simplu dar greu de inteles, cel putin pentru mine, prin care, cu intermediul laserului puternic se poate taia si/sau inscriptiona diferite materiale precum lemn, plastic sau chiar carton, dar si alte materiale. Suna interesant nu? Nu are rost sa va ofer mai multe informatii despre ceea ce inseamna tehnica de debitare prin laser, mai bine intrati aici si vedeti exact despre ce este vorba.

Cat despre ideea de mai sus, este inca valida si vrem sa o punem cat mai repede in practica. Iar despre noul slogan al magazinului meu, ma gandesc sa fie: un produs unic pentru persoane unice. Vreau sa ofer ceea ce este mai frumos si unic pentru fiecare persoana. Sper sa reusesc :)

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

In aceasta iarna increderea iti este oferita de catre Kalapod

De 15 ani Dacia Plant ne face viata mai frumoasa

Castiga o excursie la Paris cu lenjeria ta preferata