O zi obișnuită

Uneori să faci un rezumat al unei zile obișnuite este greu, dar alteori este un lucru simplu, depinde cât de bună a fost ziua, cât de obositoară sau lejeră si câte si mai câte. Cred ca fiecare om are uneori zile bune, dar mai multe zile rele, si nu mă refer la faptul ca sunt rele in adevăratul sens al cuvântului, ci sunt obositoare, stresante si transpirante. Pentru mine este o mare problema, transpiratul. Urasc sa transpir si mereu folosesc produse diferite, pana gasesc o solutie eficienta. Am incercat si anumite produse farmaceutice, nu au functionat. Acum urmeaza sa testez un nou produs inovator de la Rexona, nu stiu prea multe informatii, dar sper sa fie util pentru mine, mai ales ca este o tehnologie noua folosita, MotionSense, patentata de Rexona. Ce inseamna tehnologia MotionSense? Microcapsule care se activeaza doar la miscare, astfel dispare senzatia de transpiratie si mereu ai prospetime, mai ales ca acele microcapsule contin parfum si astfel iti ofera prospetime si o senzatie unica, pe tot parcursul zilei.

De ce vreau sa testez aceasta tehnologie? Pentru ca o zi normala din viata mea este una foarte dinamica, obositoare si stresanta. In fiecare dimineata trebuie sa ma trezesc devreme, imi fac antrenamentele intr-o ora si dupa incep treaba. Stau la calculator aproximativ opt ore pe zi, in tot acest timp administrez o multime de campanii de promovare in social media. Pare un lucru simplu, dar nu e asa. Si la calculator obosesti, si la calculator transpiri, mai ales vara, cand nu merge nici ventilatorul. Dar asta este doar o parte dintr-o zi normala, restul e si mai obositoara. Dupa ce vin de la munca, stau putin in pat si imi citesc emailurile si imi administrez blogurile pe care le am. Dupa asta, merg in parc si ma plimb cateva minute, dupa ajung acasa imi fac de mancare si merg din nou afara, cu bicicleta/rolele sau la sala, unde ma antrenez, pentru ca imi place sa fiu in forma. Uneori uit de casa si stau doar prin parc sau doar la sala de forta.

Imi place sa transpir, mai ales atunci cand ma aflu in sauna, dar nu imi place atunci cand merg sa ma plimb sau am o intalnire si transpir fara pauza. Asa ca, am cautat de multe ori produse eficiente pentru aceasta problema naturala si normala pana la urma, am testat multe, am cumparat o multime de produse si nu am fost multumit deloc. Acum, sper sa testez si Rexona MotionSense. Daca o sa testez, o sa revin cu un nou articol, in care o sa scriu despre produse, sunt sau nu eficiente, desigur, pentru mine. Fiecare produs poate sa fie bun sau nu, depinde de corp si organism. Pana una alta, urmaresc pagina de facebook Rexona, ceea ce va recomand si voua.

Tu stii cata miscare faci in fiecare zi? Eu personal nu am stiut, dar acum am aflat, datorita unui infografic oferit de Rexona. Sper sa-ti fie util!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

In aceasta iarna increderea iti este oferita de catre Kalapod

De 15 ani Dacia Plant ne face viata mai frumoasa

Castiga o excursie la Paris cu lenjeria ta preferata